Followers

Music Please !

Thursday, March 22, 2012

CURANG =|


"Kasih . . ku sangka kau kan setia,
Rupanya dikau bersandiwara,
Sayang . . haruskah kita berpisah,
Angkara orang ketiga . . "

Rasa2 nyer tau tak aku rembat ayat mne?? hahah . . org yang layan jiwang n pminat kmpulan 'ARROW' je tau . . agagagag . . ni lagu HARUSKAH KITA BERPISAH - ARROW . . hihihi

ok lah, entry aku kali ni pasal CURANG . . boleh lah jd entry aku kali ni kan =) ok . . =) myb ader diantara korg pnah CURANG ngn GF/BF or BF/GF korg curang . . (tu spe yang couple lah..kalo tak couple.nk curang mendenyer kan ) . . yang curang aku rasa hepi lah kot . . yg BF/GF curang tu . . myb kbykn sedih n mrh lh kan . . hahah kalo aku pon . . PANAS HATI kot =)

o ! if di tanya spe yang lebih curang ? lelaki or perempuan ? yang lelaki confirm kata perempuan, n yang perempuan lak confirm kata lelaki . . n majoriti ramai kata perempuan . .

ok ni pendapat aku lak . . bagi aku dua2 sama . . aku ni ramai member lelaki dari perempuan . . n kebanyakan orang di sekeliling aku , lelaki (family belah ayah aku kebanyakan lelaki ) . . bukan nak kata perempuan ni x curang . . walaupun aku perempuan . . aku tak nafikan PEREMPUAN PUN CURANG gak . .

so aku tak de lah nak back up sape2 baik lelaki atau perempuan . . cuma sekarang orang cuma nampak perempuan yang banyak curang . . padahal aku rasa sama jer . .

example . .

dah couple boleh ngaku single . . tu mmg zaman skrg lah kan . . . . mula2 nak kenal . . peh ayat . . mmg tak le go la kan . . then bile dapat . . hampeh . .

bila dapt knl ngn org baru . . mule2 tu mmg aggp kawan kan . . then bila gado ngn bf/gf . . kwn tu lak msg . . tbe rasa kwn tu tng kn kita . . then mula lah seua tak kena pasal bf/gf tu.. ader je point nk gado kan . .

yg tak leh blah . . dengan kita duk panggil syg . . dengn org lain pun syg2 jgak . . bil tnyer . . gurau je..kwn jer.. bg aku mmg ALASN je weyh . . semuanya tak mustahil kan . . cm lagu ni . .

"Aku kau panggil sayang,
Dia kau panggil sayang,
Mana satu mahu mu . . "

n banyk lagi la kan . . (ni ikut pada pengalaman aku n kwn2 aku )

bagi aku . . tak kesah lah nk berkawan pon . . tp ada had nyer . . gurau2 pun berpada2 . . ok ?

#soryy kepada spe yg bce entry aku ni , , terasa pe yg aku cakap . . #

sekian . .



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Tuesday, March 6, 2012

LOVE S.E



holla =) update lg =p (suke ati aku lah ! blog aku kan ) hihihi . . dulu aku pnah wt entry pasl hp aku kan . . hp2 yang penah aku pakai =)

hehe . . ni aku nk tnjuk handphone yang aku minat =) teringin sangat nak beli . . (bajet tak de . )

SONY ERICSSON W910

Ni la handphone tu . . aku tau bg korg model ni dah lama kuar . . tp tah nape . . aku nak sgt hp ni . . . aku igt nnt gaji nnt nak beli . . tapi xcdent plak kan . . duit plak aku gne beli ubat n nak beli brang . . memang tak dapat lah kan . .

kalo tak dapat hp ni pun tak pe . . asalkan SE walkman n die punyer camera tu elok . . tu jer . .
huhuhu sebab aku suka dgr lgu n tgkp pic (stndrd la pmpuan kan )

hp aku skrg ni da teruk dah , , asik mati jer , , aisssshhh !!!

#heheh . .ada tak yang na beli kan aku hp =) heheh #
**untung lah kalo de yang bgi ! hahah**

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

akhirnya . . aduyai . !


hyep ='( mood rini x bape nak ok lah =) coz baru pas xcdent . . dapat la mc 2 hri . . agak perit gak lah . . sulu hampir 5x ku nak xcdent n now xcdent jgak =( . . calar jgak la badan aku ni . .tp relax sudah lah kan , BARU ROCK ! ! agagagag ~~~

citer nyer camni . . ri ni aku gerak lambat ckit g keje . . my mom n adik2 aku dah grak dulu . . ye la . ari ni aku OT, so aku naik moto jer lah kan . . . time aku start moto tu , aku dah rasa lain dah moto ni . . tp aku x care sgt coz dah lambat kan . .

then masa kat simpang umah aku ni . . aku tengok tak de kete depan kan , , so aku belok lah kanan . . tibe2 muncul kete (yang x tau datang dr arah mana !) ade kat dpan . . memang tak smpat nak break . . terseret gak la kat tepi kete die (aku rasa mau calar teruk kete die ) . .

aku lak memang tumbang lah kan . . bergesel gak lah badan aku (belah kiri) kat jalan tu . . kaki plak kena tindih moto . . kepala aku pun terhentak gak lah kan . . time dh tersadai atas jalan tu . . aku still CELIK lagi la tapi rasa nak pitam . . aku try tahan . .

aku nampak kete tu stop kat kat tepi . . cuma agak jauh ckit . . so memang TAK R aku nak tengok num plat die . . perempuan rupanya . . die datang kat aku n jz tnyer "adik ok x?" n "adik nampak x?" . . then blah . agak panas gak lah kan . .

aku pun ngah pening aku call parent aku . . motor agak truk gak la . . clutch patah, tempat pjak kaki patah n side mirror pecah . . huhuh malang tak berbau kan =)

so pas ni xde la nk meREMPIT lagi kan =) hahahah



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Friday, March 2, 2012

dalam dilema =')



hye . . mengUPDATE lagi =) tak de lah xde pe yg GEMPAK pown . . cume sekarang aku tengah pening . . tu saje mengON9 kn diri ni . .

aku tak tau nak smbung study lagi or tak . . ye la . . parents aku cm dah bg green light tuk keje . . mmg lah bila pikir tuk masa depan tu . . kenalah smbung study kan . . tapi skrg ni . . rasa c nk keje ke . . tak lama lg intake tuk kos aku . . bulan 3 nie . . duit pun x cukup . . ye la.. yuran, sewa hostel, mkan minum . . mmg tak lepas lah kan . .

aku rasa nak keje . . my dad mmg bagi keje . . my mom lak suh smbung study . . mmm . . ye la . . kalo aku keje, at least aku dapat kumpul wit ckit . . ntah la . . serabut gak nie . . td pun my mom kata pk btul2 nk study ke x? kalo nk keje ckp . . di stu agak tersenyum lah =) tp x tau la my mom mmg bg or juz 'cakap' jer . .

aduh . . pening duh . .

#sorry la korg . . terpksa dgr bebelan aku ni =) btw . . if de pape . komen2 k =) #

sekian . .



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Thursday, March 1, 2012

cintan cinton =)


salam semua ! hehe I'M BACK ! agagaga . . actually aku dah boring tahap gaban dah ni . . coz dah tak tau nak buat ape =) tu yg sje mengUPDATE blog yg berHABUK nie =p

sjak sdang bercintan-cintan nie . . . hepi lah . . aku memang hepi ngn syg aku tu . . alhamdulillah . . harap2 aku still bahagia ngn die =)

ok . . aku ngn die baru je couple . . tp die mmg serius . .aku pun terkejut gak . . but kalo die mmg serius pasal relationship ni . . aku pun ok jer coz aku dah tak main2 lagi dah !

hihihi btw . . korg doakan aku n die kekal k . .

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||