Followers

Music Please !

Thursday, October 20, 2011

IPOH MALI =D

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA . =D

hye semua... dah lama aku x mengUPDATE blog nie.. sorry la.. nak kata aku bz, xde la sebab aku bukannyer keje kan cuma PC kat umah tu prob ckit . . time x update tu rasa mcm2 story nk gtau . . tp bile dah on ni.. aku pun x tau nk story apa... =D

aku nk g tau nie... ari tu.. bila aku terpandang fail2 aku... wah... tbe2 aku rindu kat ipoh.. aku rindu suasana kat sne.. aku rindu assgment aku, kwn2 ku n mcm2 la kat ipoh tu...

ye la.. aku igt lagi.. pasal nk siap kat fail... byk gak yg kaya jd kayap... cm aku.. sbb salah sign RPK.. aku kna la photostat lain... dalam wallet mmg dah xde wit langsung ... 10sen pun xde.. jatuh gak la air mata aku... muka tebal gak pinjam wit classmate aku... hahah.. sweet...

ada la.. aku miss suasana dlm kelas... ngn geng2 setiawan... dorg la group yg kcoh.. terutama zame.. mlot die la pling kcoh lagi... ahhaha.. mle2 tu tgo mmg tgo.. tp lama2 kami rapat la... igt lagi bile last2.. kami semua men bowling n tgk wayang sme2.. sdih gak la sbb x semua yg join... tp alhamdulillah ... mmg best... aku miss sgt kt dorg...

ha... x sah la kan kalo xde lec2 yg mengajar kan... dulu aku igt lec2 ni grg2.. tp rupa2nyer.. ada jgak yg lebih keANAK2kan dr kami semua... hehhe.. ada yg suka wt mke comel... dorg mmg tegas... tp dlm tegas2 tu ada keLEMBUTan.. hehehhe... kpd EN.EKRAM, EN.ILHAM, EN.SYAM, EN.AZHAR, PN.JUE, CIK ASMAH, CIK SYIKIN, CIK SHAHIRAH, CIK UZMA n CIK MIZA... thx sbb sudi ajar kami n tahan ngn karenah kami yg GILA2 nie =D.. x terlupa gak kat CIK ZURA yg bantu kami tuk siapkan fail... =D

bila la aku dpat jmpe korg semua kan... miss sgt... syg korg.. jgn lpe aku tau....

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||