Followers

Music Please !

Saturday, January 28, 2012

سلام سجهترا


تياد سچانتيق بهاس مو,

کو ڪ۬وبه لالو منجادي لاڪ۬و

تيدق ستانديڠ ڤارس

وجهمو ايت منجادي ريندو


اندايڽ بولن رتق سريبو

بايڠمو اد دمانا-مانا

جک کاچ بردراي

لوکا ترتوسوق سلوروه جيوا


کيت ڤون دعبارتکن

کاسيه سوچي يڠ بهاڪ۬يا

اکو توروت مراساکن

مهليڪ۬اي يڠ

جادي ڽات... برساما مو


ڤرتام دان کاوله سڪ۬الاڽ

رواية يڠ مڠحکاية چينتا

کاسيه جاڠن بيارکن

کات يڠ نيستا

ممباکر کيت


کات جنجي بوکن اوکورن

هاڽ سجاتي دالم ديري

قبورکن اکو دهاتي مو

دمي چينتا سبلوم ماتي


سجاوه مانڤون ترڤيسه

کاو دهاتيکو دان کو سام

دالم تيدور دالم ترجاڪ۬

کو اوچڤکن سلام سجهترا



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Wednesday, January 25, 2012

hari ini =)


hye . . update lagi =)
bored ! nothing to do !
hmm... badan still lenguh2 . .
yelah kan... semalam aku n my family + kak ina (bakal moksu) hahah
g sungai sendat . .(cm funny ckit kan bunyi nyer .. hahahah)
hahha.. kalau ngan family aku.. memang ke baling lah kan !!
hahha.. memang lenguh kot..
walaupun sakit hati . . but mmg fun lah kan !!
now sambil menunggu pic2 tu =))

now aku nak story pasal keje..
hahhah.. macam2 hal...
ngn krenah budak baru..
(tp biasalah kan... nama pun budak2)
pengajaran : bawak baju spare =))
hahah

sekian sudah =))


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Saturday, January 21, 2012

THINK THINK ! THINK-tong =))



hye hye hye ! =) lama sudah aku tak mengUPDATE blog ni =) penuh dah dengan habuk.. NOW time CLEAR kan ! hahaha .. gelabah je aku nie... kah3 . . entry aku ni xde lah hebat sangat cam entry2 korg kan . . . actually.. aku xde idea sgt... sambil layan RUNNING MAN ni kan... jari2 ni duk la tekan2.. hi3

aku nak tanya pendapat lah korg (yg rajin sgt bce entry aku ni =)).. aku igt nk wt bisnes.. bisnes on9.. aku ada gak discuss ngn kawan aku.. aku igt nk wt die jd partner... aku cuma cdg lah.. aku mmg mnat bisnes nie... cume xde masa... so skrg cm nk serius ckit.. mmg aku tekad... at least le wat income lebih nanti...

myb aku nk jmpe kwn aku.. n discuss.. hopefully die nk la join kan =).. korg pun doakan aku berjaya k.. cyg korg ! !

k lah.. nk layan RUNNING MAN jap.. nnt aku update lg k.. bye2...

muaaxx ! =)

sekian...

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||