Followers

Music Please !

Thursday, December 5, 2013

SILENT Treatment


SILENT Treatment ni menyusahkan ke ? I don't think so. Aku sendiri pun memang lebih suka DIAM (Diam ke ? haha ). Tapi siapa yang dah kenal aku, memang tau lah aku macam mana kan ? HIHI Memang siapa yang tak kenal aku, memang kata aku ni pendiam. Sometimes it's better to keep silent than to tell others what you feel because it will only hurt you when you know they can hear you but they can't understand.

Silent Please !

Dari kita tak tahu nak cakap apa kan , baik kita DIAM je . Dari kita cakap macam tah apa2, yang merepek tak tentu pasal, orang lain dengar pun MENYAMPAH kan. Hati orang ni kita bukan tahu apa isi nya. Dia suka kita ke, benci ke, kita bukan tahu kan ? Kadang2 kita tak sedar dalam percakapan kita tu, ada ayat yang boleh MENYAKITKAN hati orang lain. boleh buat orang lain terasa. THINK BEFORE SPEAK ! okayh ?

Tak salah kalau kita nak jadi seorang yang peramah or pendiam. Tengok keadaan lah kan . Jangan lah tanya 50patah perkataan , tapi jawan SEPATAH JE . okayh ? and . kalau kita ni jenis banyak cakap pun tak kisah lah kan . TAPI . . . jangan lah nak cakap tu main SEMBUR je kan . Kita bukan tau orang tu mood ok ke tak, sihat ke tak kan ? Tengok situasi jugak . OK 

Remenber . . . ACTION is better than WORDS ! :) Bye !

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Wednesday, December 4, 2013

Totally LOVE it !


Hello everyone ! I would like to say so much sorry to followers for so long never updating any entry. Dah berhabuk sangat dah ni, itu yang kena kasi cuci-cuci sikit. Meng-UPGRADE-kan apa yang patut kan :) Sorry for not updating regularly like i used to before. I've busy with life. Its been awhile since last time my blog was updated. Its been 1 year 7 months, I guess. Rasanya tak ada benda nak update pun. Hehe

Faizul ? Alhamdulillah. We've been together for 1 years 10months now ! And . . Kami dah berTUNANG :) Macam tak percaya kan ? Haha. Alhamdulillah. We got engaged after 1 year 3 months. Happy ! :)

Sweet Memory :)

 Barang hantaran dari pihak lelaki dan perempuan . Red and White :)


Faznie in da house ! haha

Happy ? Haruslah ! Hahaha
So, that's all for today. Dah kepenatan sangat ! Lain kali story-mories lagi ye :) Bye2 .


:: Again i make my comeback after so long disappeared in times.  I've been pushing my life so hard these past few weeks. I went through good and bad times. There are many stories keep running in my head insanely, those good and bad. Those good inspired me to live whereas the bad as my lessons. That's what we called as memories. And memories follow us always and forever. ::

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||