Followers

Music Please !

Monday, December 26, 2011

[HD 111129] 2NE1 - Lonely + I Am The Best [MAMA 2011 in Singapore]






||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

[HD 111129] Super Junior - Superman + Mr Simple + Sorry Sorry [MAMA 2011...






||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Saturday, December 10, 2011

AKU ?



urm . . aku mudah percaya kan orang ? mudah jatuh cinta ? urm . . ntah lah . .

ye, memang aku nie mudah percaya kat orang . senang citer kan . . aku ni cepat cair lah ! that's y aku nie senang kena tipu n di kecewakan (poyo!) . . bila aku dah percaya kat someone tuh x kira lah sapa kan . . memang aku caya 100% ! kawan-kawan2 aku . . semua aku percaya !

Tapi . . bila dah kena tipu, memang aku tak caya dah pas tu . . kalau dah insaf pun . . memang tak caya dah ! bukan apa lah kan, nak [ercaya balik tu boleh . . tapi makan masa lah. kalau dah caya tu, tak sama lah cam dulu . . CAN FORGIVE BUT CAN"T FORGET ! !

jatuh cinta ? dunno lah . . pengalaman aku dan kawan2 aku banyak mengajar aku ! dulu bila tengok orang couple, sbok lah nak couple pun. . lantak pi lah suka ke tak ... janji ada couple . . hahahah bodoh kan ! (tu lah zaman skrg nie !) bile single tu sbuk lah nak couple. . kononnya sunyi lah ! tapi bila dah couple tu, sibok plak kata "single lagi bagus !" hahaha macam2 !

hahaha tu aku yang sebelum ni lah ! NOW, aku cam kosong ! serius ! kalo de kwn2 aku merajok pon, lantak p lah ! aku rasa cam malas nak pjok2 org skrg nie. kalo aku merajuk pown BUKAN KESAH pun kan ! ? ? so i try nak jadi KEJAM ! ! ! hahahahha

Apa yang aku leh cakap sekarang ni, aku adalah aku . jangan sesekali nak cuba wat aku jadi org lain ! baik ngn aku, aku pun baik lah . . jahat ngn aku , , lagi jahat lah aku ! ! ! hahaha

sekian sje entry aku yang . . . (dunno what 2 say!)

wsalam.


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Thursday, December 8, 2011

sorry.. x sihat sgt nie ! huhu

Salam semua ! =) hyep.. lama dah aku tak update blog aku nie ! really miss. ! atually, aku x bape nak sihat nie . batuk makin teruk. !

time aku wat entry nie . . aku baru je balik klinik. coz sesak nafas, batuk teruk sangat ! Doc said mybe aku lelah coz doc pun kata batuk aku teruk sangat ! ! aku pun tak tau lah . aku pernah gak semput and sesak nafas, tapi aku rasa ni lagi teruk !

urmm.. korg doakan aku cepat sembuh ye =) kita kan kawan =))) haha korg tempat aku mengadu.. nak mengadu kat pakwe pun, pakwe tak de ...(hahahah giler poyo lah aku nie ! ! =) )

dah2 ! merepek plak aku nie kan . . k la.. rehat2.. esok nak keje n n n gaji pun x dapat lagi nie ! hahahah

to my followers.. sayang korg n thx sbb sudi singgah blog aku yang x seberapa nie ! hahahah

bye2..

wasalam...

yang x sihat nie ,

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Saturday, December 3, 2011

comel !


hyep =) lama x wat entry . . aku bz ckit coz nak siapkan adik kesayangan aku nyer blogger . .
bagi aku hampir nak siap lah . . tinggal nak make-up2 je lagi bg comel2 cam adik aku nie . .
hehehe BTW sila lah singgah di blog adik aku yg comel nie ye =) HaNya uNTukmu ..
singgah dan follow tau =)

OK ! entry aku kai ni pasal birthday ! wah memang kenyang lah aku kan !
tapi ada satu b'day ni wat aku terpegun cikt hahah (poyo je ayat aku ! !)

tengok kek nie ! comel kan !
hehehe n n n keke ni pun sdap !
ni lah antara kek krim yg sedap ! yummy !


then, mummy dak nie bg LADYBIRD ! !
see ! ! !


OK ! ni budak yg sambut bday kat tempat keje aku !
AIESYAH ! comel kan !
yg ke 3 tahun =)


ohh !! sory ! kelam sikit ! nk siap ! bubye ! !
muaaxx =)

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||