Followers

Music Please !

Saturday, December 10, 2011

AKU ?



urm . . aku mudah percaya kan orang ? mudah jatuh cinta ? urm . . ntah lah . .

ye, memang aku nie mudah percaya kat orang . senang citer kan . . aku ni cepat cair lah ! that's y aku nie senang kena tipu n di kecewakan (poyo!) . . bila aku dah percaya kat someone tuh x kira lah sapa kan . . memang aku caya 100% ! kawan-kawan2 aku . . semua aku percaya !

Tapi . . bila dah kena tipu, memang aku tak caya dah pas tu . . kalau dah insaf pun . . memang tak caya dah ! bukan apa lah kan, nak [ercaya balik tu boleh . . tapi makan masa lah. kalau dah caya tu, tak sama lah cam dulu . . CAN FORGIVE BUT CAN"T FORGET ! !

jatuh cinta ? dunno lah . . pengalaman aku dan kawan2 aku banyak mengajar aku ! dulu bila tengok orang couple, sbok lah nak couple pun. . lantak pi lah suka ke tak ... janji ada couple . . hahahah bodoh kan ! (tu lah zaman skrg nie !) bile single tu sbuk lah nak couple. . kononnya sunyi lah ! tapi bila dah couple tu, sibok plak kata "single lagi bagus !" hahaha macam2 !

hahaha tu aku yang sebelum ni lah ! NOW, aku cam kosong ! serius ! kalo de kwn2 aku merajok pon, lantak p lah ! aku rasa cam malas nak pjok2 org skrg nie. kalo aku merajuk pown BUKAN KESAH pun kan ! ? ? so i try nak jadi KEJAM ! ! ! hahahahha

Apa yang aku leh cakap sekarang ni, aku adalah aku . jangan sesekali nak cuba wat aku jadi org lain ! baik ngn aku, aku pun baik lah . . jahat ngn aku , , lagi jahat lah aku ! ! ! hahaha

sekian sje entry aku yang . . . (dunno what 2 say!)

wsalam.


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment