Followers

Music Please !

Thursday, December 8, 2011

sorry.. x sihat sgt nie ! huhu

Salam semua ! =) hyep.. lama dah aku tak update blog aku nie ! really miss. ! atually, aku x bape nak sihat nie . batuk makin teruk. !

time aku wat entry nie . . aku baru je balik klinik. coz sesak nafas, batuk teruk sangat ! Doc said mybe aku lelah coz doc pun kata batuk aku teruk sangat ! ! aku pun tak tau lah . aku pernah gak semput and sesak nafas, tapi aku rasa ni lagi teruk !

urmm.. korg doakan aku cepat sembuh ye =) kita kan kawan =))) haha korg tempat aku mengadu.. nak mengadu kat pakwe pun, pakwe tak de ...(hahahah giler poyo lah aku nie ! ! =) )

dah2 ! merepek plak aku nie kan . . k la.. rehat2.. esok nak keje n n n gaji pun x dapat lagi nie ! hahahah

to my followers.. sayang korg n thx sbb sudi singgah blog aku yang x seberapa nie ! hahahah

bye2..

wasalam...

yang x sihat nie ,

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment