Followers

Music Please !

Sunday, April 29, 2012

hihih.. my 1st time =)


holla ! ! i'm BACK =) lama tak mengupdate . . byk tol yg jd kan . . tp tu la . . bila nak update tu . .ilang semua idea nk tulis . .n NOW mood bertulis dah mai dah =)

yesterday the most meaningful day in my life , . nak tau ? semalam 1st time in my life p jumpe family pejol . . seriously , before ni aku tak pernah jumpa mana2 family couple aku . . paling tak pun jumpe kawan2 dorg jer.. ni jumpe family terus =) . . goyang jgak lah kan . .

dulu pejol yg jmpe family aku . . n now.. time aku lak kn... tp aku ajak lah kak dayah join skali . . hihihi . . ada gak lah yg tman aku ni . . hihi . tp takut gak kalo salah pilih kan =) redha je la =))

ok . . . bila dah jumpa tu . . ramai jugak lah yang dtang (mmg lah . . dah kata pun bday party kan . . mm ramai lah ) hihi . . mle2 tu mmg malu kot . . agak kaku ckit lah kan . . hihih . . aku duk je sblah kak dayah . . pejol lak mmg x reti duk . . sbuk melayan sdara die. hihih mmg ramai lah kan . .

aku tengok family syg aku ni . . family dorg mmg best.. jenis yg sporting jgak lah kan . . bila tengok dorg sembangkan . . seronok . . (aku mampu tgk2 je la.. x kn nk mnympuk kan ). . best gak lah. . hihihi . .

aku try nak sesuaikan diri . .tp tak tau . . hopefully dorg tak marah aku sbb x pandai bergaul . jujur mmg aku ni tkut ckit. . huhuhu xpe lah.. myb next time aku try lah sesuaikan diri . . huhuh

btw . . thx to kakk ipar pejol sbb sudi ajak aku dtg bday party icha . . =)

ni antra knangn manis aku lah =)


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Monday, April 16, 2012

EVERYTHING HAS CHANGED =(

aku ingatkan apa yang jadi dulu.. takkan jadi balik . . rupanya . . benda ni jadi balik . . hmm.. D I’ve tried 2 be the best but everything remains the same. Tapi aku rasa makin ramai lak yang BENCI aku.. aku tak nak jadi macam dulu balik . . I never wanted to be like before . cukup2 lah dgn perangai aku dulu tu . . npe?? Suka sangat aku jdi cm dulu balik ke??


everything has changed. dulu semuanya indah. ,mula2 tu.. elok je semua nya.. tapi skrg..hmm.. bila pk2 yg bukan2.. kna mrh.. tp tu lah yg terjd . . ni pun rasa cm.. xtau lah.. tggu je lah... harap2 aku tabah lah pe jua dugaan yg datang..

korang. . doakan aku tabah k . . aku dah tak tau nak wt pe lagi . . walaupun aku dah biasa dengan semua ni, maki hamun, hina. . semua aku dah kena. . takkan aku wt bnda yang tak sepatutya aku buat macam dulu . . korg doakan aku ye . =') syg korg . .

sekian . .


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||