Followers

Music Please !

Friday, September 30, 2011

hye hye hye


holla ! HYE HYE HYE ! ! ! dah bersawang dah kan blog aku ni... actually byk bnda aku nk setel kan.. penat gak .. byk bnda aku nk story morries .. tp xde la aku nk pack semua dlm nie kan.....

ok.. aku nk citer pasal 1st time aku pakai Contact Lens (CL).. hahh.. dunno la.. tbe2 minat nak pakai.. heheh.. lgpun aku beli scara ON9.. heheh harga pun ok lah... heheh

seyes.. excited la mle2 bile dapat.. hahaha .. so aku da cuci pe semua.. aku pakai la.. perhh.. memang berair mata aku.. mle2 tu pdih gak la.. (ala normal la kan)... aku beli 2pairs.. dark grey n black.. hahahha


ni pic aku... CL dark grey..hahahha...

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Monday, September 19, 2011

MR.B yang gatal nak mampos ! !


hye ! i'm BACK ! ! sihat ke warga2 blogger . . ? hopefully korg sihat . . aku ? ? aku cam nilah . . ok.. aku nak cter ckit pasal seseorang ! !

ok.. hari tu aku ada daftar tuk amik lesen kan.. L (kereta dan motor).. "L" je la.. nak wat camner kan... ok... daftar kat tempat mak aku dulu la.. so ok jer la... OK.. cam nie.. aku de "teori D" hari tu... 3 jam... then amali . . aku nak cter pasal amali . . .

aku di ajar oleh MR. B . . ok.. aku suka die ajajr . . yang aku tak suka pasal die... die tu GATAL NAK MAMPOS . . suka hati MAK BAPAK die je duk pegang2 aku nie . . ok.. bukan la die touch tempat2 tu... ok...

salah satu nyer... time aku bawak kete.. die nk tunjuk aku kat side mirror pasal parking .. then selamber badak die letak tangan (bhgian belakang) die atas peha aku...

aku dah report kat family aku.. dorg suh buat aduan kat tmpat aku kursus tu n suh tukar pengajar lain . . serius aku x nk jmpe MR.B . .

org tua nak mampus ! ! tak sedar diri . . BODOH . .


so aku nak bg ADVICE ckit kt korg . . becareful k . .kalo korg terkena cam aku . . wat aduan k . .report kat mak bapak korg k . . agak2 spe yg ROCK tu . . ringan2 la tgn k . .(paham2 la ye)...
p/s=sorry kalo aku kasar ckit . .


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Sunday, September 18, 2011

thx kawan !

Salam semua . . =D
hye hye n hye . .
sihat . . hopefully korg sihat lah ye . .
today aku story ckit la pe yg jadi kan . .
heheh . .xde apa pun . . sje je...
umah aku wat open house . .
agak meriah la kan dengan kehadiran kawan2 ku yang tersayang . .
thx guys . . i really appreciate ! . .
sayang korang ! !

kpd yg x dpt dtg.. xpe.. aku paham . .
de yg kerja, trial . . tak de hal la...
len kali kita jumpa lagi k . .

tak sempat nk tgkp pic sme2 . .
aku lpe doe . . miss korg . .



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Wednesday, September 14, 2011

story-mories =D

Salam semua . .HYE HYE HYE ! ! ! sihat ke ?? harap2 korang sihat lah ye . . dah bersawang blog aku nie . . lama benor tak update =D . . tak banyak story la . . but ada gak la benda yang aku nk sembang2 kan =D

firstly, alhamdulillah lah tax for topup tu di tangguhkan .. aku tau ramai yang tak setuju . x-specially remaja2 sekarang nie kan . . lagi sekarang majoriti pakai hp lebih dari satu . .termasuk lah aku nie kan . . and aku tahu . .ramai remaja sekarang perlukan hp . .betul tak ? ? mestilah kan . . lagipun aku memang perasan banyak sekarang harga barang dah naik . . topup ? ? takkan nak tax kot . .kenalah sedar, rakyat2 malaysia nie bukan la semuanya kaya . . ada gak yang cukup2 makan jer . . macam aku . . aku bukan lah kaya sangat . .tapi leh la support diri nie . . tapi yang jenis "kais pagi makan pagi, kais petang makan petang ? dorang susah nak support diri . . yelah . .barang semua dah naik . .ni topup lak wat tax ! tak patut la . . btw . .syukur lah di tangguh kan . . =D

Then, aku nak story pasal hidup aku nie . . aku ? alhamdulillah ok . . nak kata hepi, hepi la jugak . .tpu la kalo tak de perasaan lain kan . . tp alhamdulillah semua ok =D

tipu la kalo aku kata tak de prob kan . . semua orang ader prob . .now prob yang besar . . mana mau cari keje ! ! !hahaha . . insyaallah . .pas setel semua keje . .aku start cr keje balik . . then my parent pun dah bising suh sambung study jer .. ntah la .. bese la . .tadi aku dpat cal dr NAZA BIKE ! ! suh interview esk .. esk ade kursus plak ..hahah lgpunj aku x nk keje stu . . x ske keje 1 family . . payah . . then die call byk kali . aku x nk angkat . . hehehe

lastly, seharian aku jalan wif my cousin . . cadangnyer nak p mandi kat WETWORLD . . tp hri ni tutup . . so jalan2 je la . . aku ajak die p karoke . . hahaha . .die pun da minat nak nyanyi . .best la . . tehn adik aku smapi . . then karok lagi . .wah mmg best la . . then . .makan pun banyak . .hahahah naik la badan aku nie . . =D

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

IMPOSSIBLE !

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did,

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know--------

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know--------

And now when all is gone
There is nothing to say



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Friday, September 9, 2011

I THINK I'M UGLY

I’m trying to smile brightly but

I don’t like it

I’m not pretty, I’m not beautiful

I’m trying to sing but

No one is listening

I’m not pretty, I’m not beautiful

Why am I this ugly

What must I do for me to be able to smile brightly like you?

I’m getting angry again, why can’t I ever be perfect

I simply put the blame on my ugly appearance in this broken mirror

Don’t look at me, I hate this feeling right now

I want to hide away somewhere, I want to escape

This world is full of lies

I think I’m ugly

And nobody wants to love me

Just like her I wanna be pretty I wanna be pretty

Don’t lie to my face tellin’ me I’m pretty

I think I’m ugly

And nobody wants to love me

Just like her I wanna be pretty I wanna be pretty

Don’t lie to my face cos I know I’m ugly

Don’t tell me that you can understand me so easily

My ugly and crooked heart may even come to resent you

Don’t force me to talk, I’m not right for you

The cold thorns inside that patronizing gaze suffocate me

Don’t come closer, I don’t even want your concern

I want to leave away to somewhere, I want to shout out

This world is full of lies

There is no such thing as warmth

There is no one by my side

All alone

I’m always alone


There’s no such thing as warmth

Next to my side, there’s not even anyone to embrace me


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

Tuesday, September 6, 2011

150 juta

Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“sayang mungkin baran tak kira masa
tapi sayang tahan kalau yang salah saya
sayang mungkin saja keras kepala
tapi sayang manja bila kita berdua–

saya kenal sayang saya”

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja, kau saja boleh rasa

Rahsia kita berdua..


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||