Followers

Music Please !

Tuesday, March 6, 2012

akhirnya . . aduyai . !


hyep ='( mood rini x bape nak ok lah =) coz baru pas xcdent . . dapat la mc 2 hri . . agak perit gak lah . . sulu hampir 5x ku nak xcdent n now xcdent jgak =( . . calar jgak la badan aku ni . .tp relax sudah lah kan , BARU ROCK ! ! agagagag ~~~

citer nyer camni . . ri ni aku gerak lambat ckit g keje . . my mom n adik2 aku dah grak dulu . . ye la . ari ni aku OT, so aku naik moto jer lah kan . . . time aku start moto tu , aku dah rasa lain dah moto ni . . tp aku x care sgt coz dah lambat kan . .

then masa kat simpang umah aku ni . . aku tengok tak de kete depan kan , , so aku belok lah kanan . . tibe2 muncul kete (yang x tau datang dr arah mana !) ade kat dpan . . memang tak smpat nak break . . terseret gak la kat tepi kete die (aku rasa mau calar teruk kete die ) . .

aku lak memang tumbang lah kan . . bergesel gak lah badan aku (belah kiri) kat jalan tu . . kaki plak kena tindih moto . . kepala aku pun terhentak gak lah kan . . time dh tersadai atas jalan tu . . aku still CELIK lagi la tapi rasa nak pitam . . aku try tahan . .

aku nampak kete tu stop kat kat tepi . . cuma agak jauh ckit . . so memang TAK R aku nak tengok num plat die . . perempuan rupanya . . die datang kat aku n jz tnyer "adik ok x?" n "adik nampak x?" . . then blah . agak panas gak lah kan . .

aku pun ngah pening aku call parent aku . . motor agak truk gak la . . clutch patah, tempat pjak kaki patah n side mirror pecah . . huhuh malang tak berbau kan =)

so pas ni xde la nk meREMPIT lagi kan =) hahahah



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment