Followers

Music Please !

Saturday, November 5, 2011

HANDPHONE, CELL PHONE n TELEFON BIMBIT =D


ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

hye ! me again ! apa ? suka aku la nk wt entry bpe kali ! haha juz kidding okayh ! so tgk pd title kat atas, etry kali ini pasal HP yg aku pernah pakai. tapi x la seCANGGIH korg kan =D

heheh.. aku ingat lagi mula2 lagi dapat hp..WAH ! best la . . mmg rancak la aku men msg ngn kwn2 aku.. n ada 1 kwn aku tu bg wit kat aku suh topup then kami msg.. heheh dat time aku rasa ku x le idup tanpa HP. HP tu mesti ada kat aku.

ala, standard la remaja kan (cm korg), msti tangan tu nk men msg je kan.. ada lak sampai x yh tgk hp bile taip, dah leh hafal n e taip dgn pantas =D mcm aku gak la. bile org call mmg aku x brani nk jwb (malu lah kononnyer), so msg je la kan =D tp lama2 tu berani la aku nk ckp kan =S

pakai hp ni pun ada gak padah nyer. contohnya aku pernah ah sekali dpt call dr R n die ckp aku pernah tdo ngn die. serius aku pun cuak la kan ! time tu adik aku ada skali la kan. R tu call aku kat telefon umah aku. byk kali die call la kan. terus aku cabut wire blkang. dah lama2 tu br la die x call dah. so korg, becarefull okayh!

skola2 dulu standard la kan.. kes jual2 num kan.. paling truk time aku F5. bole d katakan tep kali 2 mggu msti tukar num cz num kena jual. (kwn2 aku gak nyer keje).. dah lama2 tu num hnya aku bg kat org tertentu jer..

so kat bwh nie ada lah pic hp yg penah aku pakai.. kalo korg tgk sume design lama jer kan =D ADA AKU KESAH !


But now hp kat bwh la yg aku pakai kn =D dah jahanam hp kat atas nie =D so hp kat bwh ni yg aku pakai skrg.

hahah.. kalo d kumpul balik dah boleh wat koleksi dah kan =D btw.. aku mmg syg hp2 nie =D

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment