Followers

Music Please !

Tuesday, November 1, 2011

PART TIME JOB ! =)


ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

entry kali nie.. aku nak tunjuk manik2 yang aku buat. actually ni la part time aku time study dulu.. nk cr income lebih =D aku belajar dengan room-mate aku. die dr SARAWAK. masa tu aku tengok die wat tuk someone, so tibe2 timbul rasa MINAT nak belajar. So, kat bawah nie ada pic manik2 yang aku wat. yang nama 'alongwanie' tu la 1st manik yang aku buat.

Aku dah banyak kali buat, tapi ni jer la yang aku sempat tangkap kan...


If korg berminat boleh lah comment kat bawah ye =)



||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

6 comments: