Followers

Music Please !

Tuesday, November 1, 2011

CAMERON HIGHLAND (TRIP X PLAN)

ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

hye... lame nyer aku tak update blog nie kan.. sihat semua?? aku harap korang sihat selalu... kali ni entry aku pasal TRIP YG X D RANCANG.. aku dengan family aku g CAMERON HIGHLAND (CH).. serius.. mmg x d rancang.. time juz plan nak pergi IPOH coz aku nak amik sijil aku n pastu balik kampung ku d KUALA KANGSAR,

hahah.. okayh.. pas aku dengan family bermalam d rumah Pak Lang aku di taiping, esok pagi nyer kami gerak ke CH. Mula2 aku ingat kan balik hari, rupa2nya check in dekat sana. Memang best.

Kalau dah sampai CH x sah lah kalau tak borong STRAWBERRY kan ! Serius MY FAV ! heheh.. btw x banyak pun kami pergi, juz area hotel je.

so, kat bawah kat bawah nie antara pic2 d CH..(byk lagi...xkan nk letak semua kan =D)





||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment