Followers

Music Please !

Sunday, February 26, 2012

my teddy =)



hyep =) bersawang dah blog aku ni ye . . hihihi . . sorry agak lama menDIAMkan diri =) bz ckit lah hihi . .

ok ! ape aku nak cter ye =) alah . . malu lah =) (gedix plak aku ni) ok . . setelah beberapa lama ku single , akhirnya aku dah jumpa buah ati aku . . nak tau spe? usha lah pic bwh nie =)

ok . . dah usha ? komen cikit . . ! agagagga =) lantak korg lah nk komen pe . . ade aku kesah ! hahaha . .

ok aku nak details ckit pasal die (lantak lah kalo korg nak tau ke x =) ) nama die FAIZULNIZAM bin MUHAMAD =) kami kenal dah lama dah.. masa mle2 knal tu, die dah de gf and the same time aku pun dah de bf . . mle2 tu mmg x rapat lah... skrg ni br agak rapat n akhirnya couple..

simple kan ? hihih itulah kami . . alhamdulillah kami bahagia . . harap2 kekal lah . . die pun nk serius. . so doakan kami k =) aku dah xnk jd cm dulu . . penat . .

die pun dah jumpe family aku . . hahah . . mmg x le blah lah kan =) ye la. br 2x jmpe.. dah jmpe family..wlupun scara kebetulan. . tp aku paham pe yg die rasa . . aku pun cuak gak lah bile die jumpe family aku =) ye la.. tkut tnyer mcm2 jer.. hahah

but at least die dah lepas.. aku x lepas lg ni... byk yg kna prepare . . hihih

ok lah . . my b ni je kot yg aku le cter . . cz stiil new kan =) btw doakan aku bahagia k =)

sekian . . .

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment