Followers

Music Please !

Thursday, February 2, 2012

Kawan itu Friend =)



hye uollz =) miss korg lah =) miss aku x ? kah2. . syok sendiri plak aku nie kan =) ok lah . entry ku kali ni pasal KAWAN ! ye kawan . .
ok ! aku caya semua org ada kawan kan. . mcm aku . . idup aku ni mesti berkawan . . tp jujur lah . . aku ni BUKAN jenis cr kawan tp kawan CARI aku ! hahah..pelik kan ?? (xyh nk pelik sgt lah ! kah3). aku ni jenis open (jgn nk otak kuning ye !) aku x kisah kawan ngn sape pown . . ye la . .org selalu ckp. . kwn tu mempengaruhi kita . . kawan tu baik..baik lah kita tapi kalo kwn jahat...jahat lah kita...so kena pandai pilih kawan !

aku ni xde lah sampai pilih kawan kan ! ye la.. semua org x perfect kan. . kdg2 kita tgk luar tu BAIK sangat , tapi rupa2 nyer... tuhan sje yang tahu... so xle nk judge org ... bagi aku.. aku kawan ngn semua org.. yang penting dorg baik ngn aku . . tu jer.. aku adalah aku.. so x perlu jd org lain kan ? =) bestie aku je tau aku ni cmner. .

Sebab aku kwan ni lah aku dapat kenal macam2 jenis perangai. . baik, buruk, kuang ajar .. semua nyer ada . . aku pun dah x heran sgt ngn perangai kwn2 ni.. perangai2 dorg ni lah buat aku lebih b'hati2. . n sebab kawan jugak lah buat aku rasa hepi, sedih, marah n mcm.. ada satu tu wat aku sampai mengalirkan airmata (korg igt bercinta je smpi nanges2 nie?) hihi..

bile time skola... cikgu2 aku selalu cakap.. "kwn sbnr kita ialah kwn time kita kat U/kolej".. bila tme kolej.."kawan time keje lah kawan kite yg betul"...tp kan..bg aku lah.. mne2 tmpat de kawan... kawan baik, jahat.. semua ada.. cm skrg.. aku still gak contact kwn2 skolah aku dulu.. dorg bestie aku.. kolej pun sme... so.. bg aku.. yg pnting kita lost contact..slagi kita x lpe kawan.. insyaallah...kawan x kn ilang...

mmg lah ssh nak cr kwn yg sejati... byk yg talam dua muka.. tap.. apa de hal... bg aku... selagi kau boleh kwn... kwn je la.. tp agak cm die tu da over limit.. paham2 lah ye =))

wah... dah letih jari aku nie.. nge~~.. esk nk keje... rindu kat anak2 aku tu.. =) akhir kata dr aku... kdg2 kwn tu mempengaruhi kita... x kira byk aau sikit... msti kita de terpengaruh... but make sure lah yg baik.. berubah ke arah kebaikan...

lastly....
HIDUP MESTI SLUMBER, KENA MARAH PUN X PE =)

sekian..

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment