Followers

Music Please !

Friday, August 26, 2011

C-3-5 cyg korg . ..




salam . . hye semua . . entry kali nie khas untuk my housemate time aku study at ipoh . . dorang memang happening ! ! aku memang sayang korg . . byk kenangan yang aku tak leh luper . . dorg memang happening ! ! aku miss dorg sangat2 !

aku ingat lagi2 . .mule2 kenal kami dah rapat . . cam dah lama kenal . . aku pun yang asal memang PENDIAM bile ngn orang yg baru aku kenal . . .tapi dengan dorg . . memang best . . .

aku ingat lagi bile bulan puasa . . tgh2 malam kami jalan p DM amik makan tuk sahur . . .hahah . . memang x le blah la kan . . then berbuka same2 . . then banyak la kenangan yang memang aku tak leh lupe . . b4 ni aku ssh nak dapat kwn2 PEREMPUAN yang baik, happening . . .tp dorg la bg aku the best . . .susah senang kami sama . . .


tak lpe room-mate aku . . .dorg byk tolong aku . . bile aku de prob . .dorg la byk hepi kan aku . .syg korg . . .!!!

oklah . . kepada HOUSEMATE aku . . .aku nak mintak maaf kat korg andai selama kita kenal.. aku ader banyak sakit kan hati korg, slah cakap, wat korg marah, wat korg terasa , , ,x-specially to bdak2 bilik aku . . .aku minx maaf sangat dr ujong rambut sampai ujong kaki . . . maafkan aku ye . . aku takkan lupe kan korg . . ..

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR & BATIN




||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment