Followers

Music Please !

Sunday, November 20, 2011

entry mamai ( cz ngantuk nie) =)

hyep ! time aku wat entry ni, aku ada kat umah paktam aku .
sje je cz x tau nak buat apa dah kan .
aku baru balik dr function kat tadika sarah nie !
best apa ! semua comel-comel belaka ! like it !

aku jd photographer lah kan !
mula tu nak sorok lah kan x nak bagi sarah nampak..
last kat atas stage, die nampak aku lak . . nasib baik die tak stop dance . .
die trus kan and paling best muka tu asik senyum je kan ! =)
seriously sarah ni ada talent la kan .

hahahah nannti lah aku upload pic eh . .
coz now aku kna tdow dah . . esok nk bangun awal pagi !
nak konvoi ramai2 naik basikal g morib !
doakan aku selamat sampai n selamat balik lah ye =)

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment