Followers

Music Please !

Monday, September 19, 2011

MR.B yang gatal nak mampos ! !


hye ! i'm BACK ! ! sihat ke warga2 blogger . . ? hopefully korg sihat . . aku ? ? aku cam nilah . . ok.. aku nak cter ckit pasal seseorang ! !

ok.. hari tu aku ada daftar tuk amik lesen kan.. L (kereta dan motor).. "L" je la.. nak wat camner kan... ok... daftar kat tempat mak aku dulu la.. so ok jer la... OK.. cam nie.. aku de "teori D" hari tu... 3 jam... then amali . . aku nak cter pasal amali . . .

aku di ajar oleh MR. B . . ok.. aku suka die ajajr . . yang aku tak suka pasal die... die tu GATAL NAK MAMPOS . . suka hati MAK BAPAK die je duk pegang2 aku nie . . ok.. bukan la die touch tempat2 tu... ok...

salah satu nyer... time aku bawak kete.. die nk tunjuk aku kat side mirror pasal parking .. then selamber badak die letak tangan (bhgian belakang) die atas peha aku...

aku dah report kat family aku.. dorg suh buat aduan kat tmpat aku kursus tu n suh tukar pengajar lain . . serius aku x nk jmpe MR.B . .

org tua nak mampus ! ! tak sedar diri . . BODOH . .


so aku nak bg ADVICE ckit kt korg . . becareful k . .kalo korg terkena cam aku . . wat aduan k . .report kat mak bapak korg k . . agak2 spe yg ROCK tu . . ringan2 la tgn k . .(paham2 la ye)...
p/s=sorry kalo aku kasar ckit . .


||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

No comments:

Post a Comment