Followers

Music Please !

Monday, August 22, 2011

ME AND BOOK (^_^)

Me and book . . aku suka baca buku nie . . kalo aku boring, aku baca buku . . x-speacially novel story . .memang aku suka . . love story . . ngee~~~ comics pun aku suka jugak . . sebab fun kan . . kadang le ceria kan life aku yang serba keBOSANan nie . . hehhehehe

buku nie pun le buat aku ngantuk . . btul . . baca memang aku baca . .tp kebanyakan le buat aku ngantuk . . terutama teks book skola . . memang aku tdo la . . heheh . . but depend pada buku . . kalo buku tu happening or best bagi aku . . so aku tak tdo la . .

tapi serius kebanyakan buku buat aku ngantuk . . tapi aku tak tau la korg camner kan . . tapi i'll try habiskan buku yang aku baca . . hahah


**baca la buku . . boleh tambahkan ilmu pengetahuan**

||thanks coz sudi baca entry x seberapa ni =) ||

2 comments:

  1. salam...hehe memang la lau bace buku leh mngantok sebab bosan kn...pngalamn jieha la kn paling x suke bile kne bace buku sejarah..memang mngantuk gile2..hehe
    tapi tu sume tok mase dpan x salah lau ssah2 sekarang..tol x??

    ReplyDelete
  2. yeah..dats rite jiha... sejarah pling bored.. but depend pd buku kn.. kalo buku tu best..myb x ngntuk kn... slagi kita idup..kna amalkn amalan membaca nie . .kn kn kn

    ReplyDelete